A jó pálinkafőzéshez és a cefre ellenőrzéséhez elengedhetetlen ez a két refraktométer, mely most egy készletben lehet az Öné. Kalibráló és ellenorzó folyadékokkal együtt egy praktikus és esztétikus hordtáskában.
A készlet tartalma:
- RHW-25BATC cukortartalom mérő refraktométer
- RHW-80ATC alkoholtartalom mérő refraktométer
- Műanyag pipetták a minta felvitelére
- Kék színű esztétikus műanyag hordtáska.
- Használati útmutató
RHW-25BATC brix és teoretikus alkoholszint mérése a cefrében:
Mérési tartomány:
- Brix: 0-40%
- Alkohol: 0-25%
Minimum skála:
- Brix: 0,2%
- Alkohol: ± 0,2%
Mérési pontosság:
- Brix: ± 0,2%
- Alkohol: ± 0,2%
RHW-80ATC alkoholszint mérése a párlatban: Javasolt pár csepp párlatot lehűteni legalább 25-30 °C-ra és utána mérni.
- Mérési tartomány: alkohol 0-80%
- Minimum skála: alkohol 1%
- Mérési hőmérséklet: 20 °C